top of page

O V E R  O N S

Onze kernwaarden

BEWUST |  je bent welkom zoals je bent. Zonder drugs, alcohol of telefoon, maar met gezonde nieuwsgierigheid naar jezelf en naar elkaar.

 

VERBINDEND |  je danst zonder woorden of schoenen. Zo is het makkelijker om je te verbinden. Niet alleen met de muziek en de ruimte om je heen, maar ook met jezelf en, als dat veilig voelt, met elkaar.

 

SPEELS | in de dans ben je helemaal vrij. Of je nou groots en uitbundig danst, of klein en in jezelf. Zie het als een speelse ontdekking, waarbij goed of fout en mooi of lelijk niet bestaat.

 

INCLUSIEF | we zijn in liefde en zonder oordeel. Wie je ook bent, welke taal je ook spreekt, Cadans is er voor iedereen.

Cadans | Dancer in Sunset

O V E R  O N S

Cadans | Kiri

Kiri  

Kiri danst al heel d'r leven. Haar eerste Ecstatic Dance was in Koh Phangan. Ze was ook regelmatig in Berlijn en ook daar zocht ze Ecstatic Dance op. Het voelde als thuiskomen, elke dans weer, waar ook ter wereld. In verbinding met jezelf zijn en vanuit daar met anderen.

Al snel werd ze social media manager bij Ecstatic Dance Berlin en was ze onderdeel van het team van Ecstatic Dance Portugal én Goa. Gefascineerd door wat mensen bewust en onbewust met hun lichaamstaal vertellen, werkt Kiri ook als coach en begeleidt ze familieopstellingen.  

 Ze vindt het heerlijk om hier in Nijmegen haar passie voor het dansen met anderen te kunnen delen!  

www.kiridebruin.nl

20230822_VanZwolFotografie_Avani_ZomerRetreat_248.jpg

Imaya Renee

Imaya Renee kenmerkt zich als een bevlogen danser die graag de ruwe waarheid op zoekt. Van Butoh dans tot contact improv, de schoonheid zit 'm voor haar in expressie geven. Haar passie voor dansen is levend en heeft een dominante rol in haar leven en in haar eigen praktijk (Tao Tantric Arts - vrouwenwerk). 10 jaar geleden was ze bij de eerste ED in NL, om vervolgens onderdeel te zijn van velen ED teams (van Ams tot Koh Pangang tot Mexico en Portugal). Imaya Renee zal vaak de dans opening verzorgen om in zachtheid en speelsheid jezelf te vinden en daarmee elkaar. Als ervaren facilitator & spaceholder creëert ze een uitnodigend veld om zo authentiek mogelijk te zijn. Wat een feest om dat met CADANS te ervaren!

bottom of page